Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina. Sla het menu over en ga direct naar zoeken.

Zet de Bond in uw testament

Wist u dat een kwart van de kansen die we mensen bieden mogelijk wordt gemaakt door speciale giften zoals een nalatenschap? Cordaid Bond Zonder Naam is in grote mate afhankelijk van giften, ook van giften uit testamenten. Het hoeft niet om grote bedragen te gaan.

Omdat wij geen erfbelasting betalen, komt het bedrag dat u nalaat geheel terecht bij Cordaid Bond Zonder Naam. Uw persoonlijke wensen rondom uw nalatenschap legt u vast in een testament.

Boekje met informatie

In het boekje ‘De toekomst delen werkt’ leest u hoe u zelf kunt bijdragen aan de toekomst, bijvoorbeeld door middel van een (kleine) nalatenschap. Cordaids notarieel deskundige Mariëlle Lindeboom vertelt in het boekje over diverse eenvoudige mogelijkheden om Cordaid Bond Zonder Naam in de toekomst te steunen. Daarnaast vindt u in het boekje veel handige tips en invullijstjes om te gebruiken bij het opstellen van een testament. Vraag dit boekje nu gratis aan.

Persoonlijk contact

wvd-130926-100webWilt u liever persoonlijk contact? Bel dan gerust met Mariëlle Lindeboom. Telefonisch bereikbaar op 070-313 6264 of 06-22 52 82 98. Zij helpt u graag bij vragen over uw nalatenschap.

Meer info:

> Voor notaris, executeur en nabestaanden

> Praktische informatie